24. září 2017

Design 7: Sladké sny

Název designu: Sladké sny
Datum vytvoření: asi 16.9. 2017

Víte, že tohle je úplně první design, který jsem kdy dělala pro někoho jiného? Taková premiéra. A navzdory tomu, že jsem si dala tentokrát maximáně záležet, nejsem s výsledkem úplně spokojena. A nepomůže tomu ani fakt, že mi to autorka blogu pochválila. Nevím, asi je to prostě tím, že si v tomhle málo věřím. Že kdyby to samé dílo vytvořil někdo jiný, tak by se mi to líbilo. No, radši už skončím s touto nicneříkající úvahou.


8 komentářů:

  1. Jestli tě zajímá můj názor, tak bych řekla, že úvodní obrázek je moc pěkný, dokonce jsem na něj narazila už před pár dny a říkala jsem si to stejné, akorát to pozadí blogu mi úplně nesedí, nevím, jestli to je tvoje práce nebo autorky blogu, příjde mi tam toho až moc. Každopádně ten úvodní obrázek je skvělý, něco takového bych brala taky

    OdpovědětVymazat
  2. [2]: Tak když člověk dostane pět obrázků, které musí někam implantovat, tak to ani jinak nejde. Nebo třeba ne, ale v tu chvíli mě nenapadl jiný způsob, jak to udělat.

    OdpovědětVymazat
  3. Také jsem viděla tu stránku dříve, nežli jsem si přečetla, že je od Tebe a moc se mi líbila, až do té chvíle, nežli jsem četla obsah, ten mne trochu vyděsil, ale jinak paráda.

    OdpovědětVymazat
  4. [6]: Asi bych to považovala za skvělé, Ty jsi umělecký člověk a tvoříš a ten Web Eleanor na sebe chce upozornit jen oplzlostmi a stupiditou a tak je přirozené, že s Tvým nadáním a uměním to nejde dohromady.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář