21. srpna 2018

Já a na titulce?

Včera jsem se podívala na TopList a zjistila jsem, že jsem tu měla nějakých 30 lidí za den. Divila jsem se. Jak to? Ten den jsem nevydala žádný článek a dokonce mám dojem, že jsem nikomu nenapsala žádný komentář. Já jsem sice začala tak trochu praktikovat Feng Shuej, nicméně sektor slávy je pořád v tom samém dezolátním stavu. Jen jsem utřela prach na té ohyzdné knihovničce a přerovnala knihy. Zase takový efekt to mít nemohlo. No, nakonec jsem nad tím večer mávla rukou s tím, že se asi zase stala nějaká chyba matrixu a dál jsem to neřešila. Šla jsem spát.

No a až teď jsem si všimla, že se můj blog dostal na titulní stranu blog.cz. Čím jsem si to jen zasloužila? Ne, že bych si snad chtěla stěžovat. To ne. Spíš mě mrzí, že jsem si toho nevšimla dřív.
Je jasné, že jsem do komentářů na Srdci blogu před nějakou taky přispěla návrhem, co by se na blog.cz mohlo vylepšit. A protože jsem to rozdělila do dvou komentářů, asi si mě museli nějak všimnout. Nějak se mi odměnit. Každopádně moc děkuji za to, že mě vybrali.
Tak proto jsem měla o fous vyšší návštěvnost, než obvykle. Samozřejmě že na můj blog ledaskdo ze zvědavosti kliknul. Potom zjistil, že tu není nic zajímavého a už se nevrátil. Dneska už je zase vše při starém. Takže v tom všem není třeba hledat nic nadpřirozeného. Stačí pozorně prohlížet titulní stranu.

Ale třeba ten úklid v pokoji nějakou zásluhu měl. Když člověk uklidí, jakoby tím provzdušnil prostor. Získá tím novou energii a má tak chuť se angažovat někde mimo svůj obvyklý rámec. Tak proto. :D





1 komentář:

  1. Já jsem si tě skrze titulku našla a moc se mi tvůj blog líbí, protože jsi mě hned s prvním článkem zaujala stylem psaní a přemýšlení a tím, že tak miluješ přírodu. Můžeš si být jistá, že minimálně jednoho stálého čtenáře ti to přineslo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář