16. ledna 2019

Na větrné hůrce

Víte, jak jsem vám minule slibovala, že se s těmi fotkami polepším? Tak hned po tom jsem šla na fotografickou procházku, abych měla fotky do další série. Tentokrát z 2. týdne 2019. A nepolepšila jsem se. Naopak.

Já totiž budu muset vyvinout způsob, jak nafotit úchvatné výhledy tak, aby nevypadaly blbě a rozmazaně a zda to s tím naším křápem vůbec jde. Jednou si nad tím budu muset sednout a zkoušet to. A ten den zrovna bylo tak hnusně, že jsem to jen tak hala bala odflákla. Ano, to je výmluva. :-)


A ten vítr. To samé. Furt mi musí kymácet s těmi stromy. :-)
Já ten týden totiž měla v kalendáři nádhernou zasněženou krajinu. Stromky úplně úplně obalené sněhem. V dáli západ nebo východ slunce. Nalezla jsem symbolicky podobnou krajinu. Ne, je to úplně jiné. Asi si ten kalendář někdy musím vzít s sebou, abych se k tomu aspoň přiblížila. Takhle jsem jen šla na jediné místo s menšími stromky, na které jsem si vzpomněla. Opravdu to berme jako takový symbol pro ten obrázek.

5 komentářů:

  1. Nádherné tady u nás sněží poslední dobou hodně no jo no severní Morava

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: U nás sněží taky hodně. Celý týden. Jenže v noci ze soboty na neděli vždycky všechno záhadně roztaje.

    OdpovědětVymazat
  3. Někdy se nezadaří fotit jak by člověk chtěl. Já taky kolikrát dumám a zkouším.
    Stejně  každá fotka má svoje kouzlo.
    Ta druhá mi přijde taková zvláštní. Jakoby se  stromy otáčely za něčím a to je krásné kouzlení.

    OdpovědětVymazat
  4. Výhledy do krajiny můj foťák nedává. Radši se tedy zaměřuju na jiné věci

    OdpovědětVymazat
  5. I přes ten vítr jsou fotky moc pěkné. A je fajn vidět, že se sníh někde udržel, tady nasněží a do rána není nic, akorát namrzlé klouzající cesty. Druhá fotografie se mi líbí víc, přijde mi mnohem živější

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář