22. dubna 2017

Kterak Anice hodnotila můj bloček

Nazdar, milí čtenáři. Onehdá jistá slavná Anice dostala zvrácený nápad hodnotit blogy těch, kdo o to požádají. A tak si řeknu: "Proč, ne?" Stejně mě vždycky zajímalo, jaký mají lidé, co jsou normálnější, než já, na můj blog názor. A taky jsem ji za to slíbila 1256 imaginárních bludišťáků. Tímto jí je telepaticky předávám. Snad se neztratí cestou a dojdou v pořádku.
Vím, že jsem to měla zveřejnit už v půlce února, ale mě prostě před tím nenapadlo to udělat. Tímto to s odstupem času to napravuji.


Dnes, ve svátek zamilovaných, jsem si vzala na mušku blog http://teprve.blog.cz od autorky Rajda Nutriela.
Už jen to, že mi zkomolila blogovou přezdívku, mě lehce rozhodilo. Ale už mě nazývali i divněji. Třeba Kaja Ruthella.

DESIGN
Když jsem otevřela její stránku, praštila mě do hlavy gigantická kytka. (A pak, že se říká, že ženu ani květinou neuhodíš.) Bohužel, když jsem si k ní přičichla, necítila jsem žádné slastné aroma, ze kterého bych dostala erekci bradavek, a proto za záhlaví strhnu 8 bodíků xD (To ale není moje vina, že se přes internet nedá posílat aroma. A buď za to ráda. Co kdybych v záhlaví měla třeba exkrementy?) V okrajích je jakýsi fialový kouř, takže usuzuju, že je autorka těžká kuřačka, které nezbývá moc času, a proto jí udělám velikou radost a ohodnotím jí celkový design alespoň dvěma body xD (A kdyby na mě prasklo, že nekouřím, byla bych úplně bez bodů)
Design hodnotím 2/10

MENU
No konečně nějaký blog, kde jsem menu našla a nemusela jsem volat FBI, CIA a kriminálníky z mého městečka. (Fakt i kriminálníky?) Je to však dobře? Menu na mě působí velice zmateně a vůbec se v něm neorientuji. (Tohle je moje nejkrásnější a nejvymakanější menu, také jsem kdy vytvořila.) Navíc mě velmi ruší základní font, který má ve svém PC každá místní buchtička. Pokud se chceš nějak lišit, tak bych ti doporučila font s názvem Wingdings, který je naprosto stylový a ve světě teď hodně letí a návštěvníci tvého blogu si při jeho luštění určitě užijí spousty zábavy xD (Wingdings používám jen na zašifrované úkoly ruské mafii. Přece nechceš, aby mě nebo tebe, když už jsi klikla na můj blog, s ní někdo spojoval, že ne?) Dále bych menu vyplnila nějakými cool pixelkami... z tvého blogu jsem pochopila, že miluješ metal, a tak bys měla vyzkoušet například pixelky s různými kovy, zkus si projít třeba železářství a inspirovat se. Pak vidím, že nejsem v seznamu oblíbenců, a za to ti bohužel musím strhnout 3 bodíky xD (Promiň sáhibe, už se to nestane.)
Menu hodnotím 4/10

ČLÁNKY
Články máš velice různorodé - od popisů a videí emo gothic kapel, po to, co jsi přečetla. Protože jsem ostřílená čtenářka a přečetla jsem všechny mé obrázkové knihy pro děti od 0-2 let, tak v této oblasti nemám co vytknout. (To je toho já přečetla i knížky pro děti od 3 do 5 let.) Co se mi ale nelíbí, a to jsem říkala i předchozím blogům, nevidím tu žádné články s radami, recepty, make up tutoriály nebo obrázky koní a hrabáčů polních, což je veliká škoda určitě by ti to přitáhlo obrovské davy xD (Ze zkušenosti vím, že lidi nenávidí koně, pohrabáče, cizí rady, make-upy, anime, vaření, umělé nehty a dokonce ani pixelky v menu. Jenom si myslí, že to mají rádi ostatní a tak si to všechno dávají na blog. :-DDD) Dále bych ještě zrušila články na téma ,,co jsem dělala", (Takové tam snad ani nemám) protože pokud nejsi já a neskákala jsi třeba padákem do sopky Vesuv, tak to stejně nikoho nebude zajímat.
Články hodnotím 6/10

AKTIVITA
Všimla jsem si, že na blogu jsi docela dost aktivní, a tak ti radím.. PŘESTAŇ! Jak jsem již psala v minulých hodnoceních, aktivní blogy ztrácí na své zajímavosti a proto si dej třeba pětiletou pauzu, napiš dojemný článek s názvem ,,Končím s blogem a svým životem", pak pět let nereaguj na komentáře, maily a také sextovky od tvých ctitelů.. prostě předstírej, že už neexistuješ, a až nastane ten správný čas, uspořádej epesní comeback! (Však už na tebe prasklo, že tohle lidem píšeš jenom proto, že se tak snažíš zlikvidovat blogovou konkurenci.)
Aktivitu hodnotím 1/10

PŘEHLEDNOST
Tvůj blog je velice přehledný, máš na stránce spoustu článků, na konci další články, archív, i to menu není k zahození. (Díky.) Bohužel, takhle prozradíš vše o svém blogu a nenecháš pro čtenáře žádná tajemství, takže radím - skryj všechny články, na konci stránky dej pryč další články, archív, a ponechej na hlavní stránce svého blogu pouze menu. Uvidíš, že čtenáři budou velice zvědaví, zda jsi postla nějaký článek, a vehementně projedou všechny tvé rubriky aby ho našli, a tím pádem stráví na tvém blogu i tři hodiny xD (A co z toho budu mít já? Nejen, že bych se pak na svém blogu nevyznala ani já, navíc ani nepoznám, jestli sem čtenář jen nakoukl a stránku hned zavřel, anebo na něm bloudil od slunka do slunka. Počítám jen komentáře.)
Přehlednost hodnotím 2/10

CELKOVÝ DOJEM
Na tvém blogu jsem zůstala o cca. tři sekundy déle než na předešlých bločcích, a tak myslím, že je to zatím dobré znamení. (Aha, tak kvůli této větě jsem tenkrát měla zbloudilý, utkvělý a nejspíš i mylný pocit, že celé tvé hodnocení je pochvalné.) Blog jako celek rozhodně špatný není, ale i tak bych změnila pár drobností. Třeba totálně překopala téma blogu, do záhlaví použila květinu, která bude zavánět na kilometry daleko, (Na kilometry daleko zavání přece jen kanalizace) a rozhodně bych přidávala více článků na téma sex, které v této době lidi nejvíc berou. (To je fakt, už jste někdy viděli rozmnožování slimáků? Já je na své zahrádce najdu, nafotím erotické fotky a dám sem.) Také měj na paměti, že blog.cz cílí na věkovou kategorii 7-11 a články o metalu a tvé zápisky nikoho nezajímají, (Ale měly by.) proto by ses měla soustředit na různé colorky, pixelky, SONB, SOZS, SNBV, SHGD, HEGE, UETE, UDDZ nebo FDRR, (Bože, bože, tolik zkratek, musím se podívat do slovníku zkratek na dark webu, abych zjistila, co to všechno znamená.) kterými nalákáš potencionální návštěvníky tvého blogu. Jo a změň barvu, černá ani fialová neletí, zkus kombinace zářivě růžové se zářivě žlutou. (Kos je taky černý a letí. Stejně tak třeba i fialový lampion.)
Celkový dojem hodnotím 3/10

Do celkového hodnocení jsem opět zapojila můj geniální mozek velikosti prachového smítka, dala si jedna a jedna dohromady a došla k hodnocení 18/10, což je zatím nejvyšší hodnocení, které v dějinách lidstva kdo obdržel, takže ti gratuluji! xD (Myslím, že příště si nechám ohodnotit blog od někoho méně genitálního)

6 komentářů:

  1. Hahaha Rajda Nutriela panejo, ale myslím, že to bylo míněno spíše v komickém slova smyslu, myslím, že se tě tímto zkomolením nechtěla nijak dotknout, ale kdo ví!! :-OCo dodat, tvoje komentáře k tomu jsou fantastické .. ty exkrementy v záhlaví pobavily ..Sakriš, ta ten design s kouřem nějak vzala vážně. ..Podle mě máš menu dokonale suprové a úžasné, náhodou!!!Hahaha, že : "Dále bych ještě zrušila články na téma ,,co jsem dělala", (Takové tam snad ani nemám)" - tvůj komentář opět naprosto odzbrojující a vynikající !!!Proboha, pardon - ale její komentář o aktivitě je docela trapný .. Milá  Rajo Luthrielo, rozhodně zůstaň aktivní a nedávej si na 5 let pauzu!!No, osobně si myslím, že přehlednost nadevše, protože když vše bude skryto tak s nějakým hledáním nikdo nebude ztrácet čas přeci!! Radějikdyž budu mít hezky články viditelné a tak podobně..S tou kanalizací a rozmnožováním slimáků se to opět povedlo!! No mě rozhodně tvé články zajímají, takže tak!!!Opravdu také nevím, co si těmi zkratkami chtěla slečna dokázat heheh ..Podle mě se tyto barvičky skvěle doplňují No a já si zase celkově myslím, že se slavná Anice nese s egem až na půdu

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi nezbývá než doporučit aby ti blog příště ohodnotil někdo jiný...

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: Třeba ty, nějakou kusovkou? xDJinak jsem velice ráda, že se rozhodla postnout mé hodnocení na tvůj blog a tak ho ještě více vyzdvihnout, přidávám ti dva body k celkovému hodnocení xD

    OdpovědětVymazat
  4. [1]: Ne, já komolení svých přezýdívek beru docela sportovně. Však už jsem taky četla nějaké z Aniciných článků a vím, že by člověk neměl brát smrtelně vážně všechno, co napíše. Je to taková recesistka.[2]: Ale já jsem byla zvědavá, co mi na blog řekne zrovna ona. Hodnocení od běžných lidí jsou strašně předvídatelná.[3]: Děkuji. DD

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je geniální
    Ona je v tomhle dobrá, člověk nikdy neví s čím přijde.  :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ano, to bylo velmi zábavné, vskutku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář