16. srpna 2017

Weavesilk: Harmonia

Tak jsem si zase po dlouhé době hrála ve weavesilk.com a vytvořila hodně "veleděl". To když jsem si k tomu jako kulisu pouštěla takové ty rozhovory a videa s Jaroslavem Duškem, kde moc hezky hovořil o toltéckých moudrostech. No jo, pouštěla jsem si to snad dvě hodiny v kuse a pak se mi o tom ještě zdálo. Já vám to sem musím všechno postupně narvat. Dokonce jsem byla tak inspirovaná, že jsem těm obrázkům dala specifická, zdánlivě nesmyslná jména, ale já mám pocit, že takové skutečně mají vibrace. Asi vám to sem budu dávat podle abecedy.

1. Achapalo



2. Alago


3. Alupa


4. Anhg


5. Avalada


5 komentářů:

  1. Páni, to je naprosto úžasné.. Díla jsou neskutečná, a ty názvy se také moc povedly. Nejvíce se mi líbí Alupa.. Opravdu z toho vyzařuje jakási energie.

    OdpovědětVymazat
  2. Duška jsem si pouštěla tak jednou, ale četla jsem Čtyři dohody, díky za odkaz na stránky, už vím, co budu na brigádě dělat ... mě se nejvíc líbí Alupa a Alago, a ty názvy se ti povedly, zní přesně jako by je vymysleli nějací toltékové

    OdpovědětVymazat
  3. [2]: No a to ani nemám česko-toltécký slovník.

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělá stránka, taky jsem tam dřív trávila hodně času, občas se mi něco povedlo, ani jsem nevěděla jak a nejvíc se mi líbí 3. obrázek :)

    OdpovědětVymazat
  5. [4]: A nikdy si člověku nepovede dvakrát stejný obrázek, i když se o to snaží.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář