22. dubna 2019

Bod zlomu

Já vám něco řeknu, vážení čtenáři. Najednou mě na blogu začaly překážet tak hrozné reklamy, že to snad ani není možný. Ono je jich v létě vždycky víc, že jo? A na Youtube taky. A jsou čím dál horší. Jen jsem si tak chtěla postěžovat. I když tedy moc dobře rozumím tomu, proč nám je všem cpou. Ale jestli chceme blog zadarmo, musíme trpět.
A taky mně vadí, že na Srdci blogu se aspoň jednou měsíčně neinformují o pokrocích v opravách. I já teď mám podezření, že se vlastně nic neděje. Že nás klamou. Předstírají opravy. Ve skutečnosti nechávají server ležet ladem. Po tak dlouhé době by se ale něco dít mělo. Jinak se nabízí polemika, že se majitel serveru nechová jako hospodář, nýbrž jako někdo, kdo veškerou péči o své virtuální statky vzdal. I to se stává.


Také se ke mně dostávají hrůzné zvěsti. A to, že se nám sem snaží nacpat jakousi 5G síť. Jako by nestačilo to, co tu máme. Víte, co to znamená? Že škodlivé elektromagnetické záření bude ještě intenzivnější, a ještě více zničující. Člověk se s tím nějak popasuje. I když kdo ví, jestli si ještě nezvýší podíl rakoviny. Ale chudáci ptáčci. Ti, když chtějí odletět do teplých krajin, řídí se podle magnetického pole země. Elekromagnetické záření je už teď mate tak, jak mate umělé světlo noční motýly. Jen si představte, že pak už vůbec nebudou vědět, kam mají letět. Zůstanou tady a zmrznou. A to ani nemluvím o tom, jak to ublíží včelám. Jsou přece tak maličké a tolik zranitelné. A je to i naše vina. Protože my jen přihlížíme tomu, jak světovládci ničí svět.
Ale dejme tomu. Budeme mít ještě lepší a rychlejší internet. Budeme se bavit a smrt nebude tolik bolet. Budeme utěšeni. Na Titaniku se až do posledního dechu bude tančit dál.
Ačkoliv s tou útěchou to nebude zase tak hrozné. Nač mít rychlý internet, když nakonec nebude nikdo, kdo by na něj chtěl chodit? Jestli nám ho začnou nějakým způsobem cenzurovat, aby zabránili šíření článků, které nejsou v souladu hlavní ideologií, tak už tam opravdu zůstanou ti nevědomci, co tam hrají jen hry a nic jiného. A ti jsou ztraceni tak jako tak.
Takže tedy budeme mít vražedný super rychlý internet, na který se ani nebude dát chodit. No, jak tohle dopadne... Svět je prostě v úpadku a lidstvo se dopouští jedné velké sebevraždy. Do nás čím dál častěji z letadel zasypávají kdoví jakým bordelem. Chemtrails. Takové ty bílé čáry, co běhají po obloze... zastiňují slunce, otravují naše vody těžkými kovy, hubí hmyz a vaše bio zelenina už nikdy nebude bio.
Dále je tu nešetrné zemědělství a kácení lesů. A pak se divíme, že se v krajině nedrží voda.
Nedávno hořela katedrála a lidé na její opravu vybírali jak zběsilí. Na nějakou mrtvou stavbu přispějí. Ale pralesy je nezajímají. Když už mají nějaké zbytečné peníze navíc a chtějí se jich mermomocí zbavit, proč nepřispějí na ně? Nebo na nemocné děti? Nebo proč si nevyberou něco jiného užitečného? Stejně se církevní stavby stavěli hlavně na posvátných místech starých pohanů. Chcete ucpat energetické proudy vyvěrající z matky země? Postavte tam barák, okolí zalijte betonem nebo asfaltem.
A je ještě spousta jiných strašných věcí, které sužují všechno živé. Vlastně jsem nezmínila ty nejstrašnější.

Na tomhle světě jsou i konstruktivní děje. Například probíhající transformace Země. Z vesmíru sem proudí speciální energie, díky nimž by temné síly postupně přestávali mít sílu. Taky se sem už začaly inkarnovat už poměrně osvícené duše a ty neosvícené budou postupně odcházet a už sem asi několik staletí nebudou vpuštěny.
Jenže ty zmíněné temné síly se ještě nehodlají vzdát a chtějí zvrátit svůj zmar.
Prostě mám strach, že transformace je příliš pomalá. Že než se dostaneme do vyššího stavu bytí, budeme zničeni. Což by byla škoda. Ale nezvládneme tuhle, zvládneme jinou. Ono to nějak dopadne. Ještě se nikdy nestalo, aby něco nějak nedopadlo.

4 komentáře:

  1. Na srdci blogu se to táhne už delší dobu. Vždycky chvilku informace a potom zase dlouho nic. Asi jsem si už zvykla, nebo možná mám na to jiný pohled. Ale  dřív mě to rozčilovalo.
    Reklamy nesnáším takže jsem si dala AdBlock a televizi nemám, ani mi nechybí. Tak mám trošku od reklam klid.
    Co mě ale dorazilo je ta katedrála. Opravdu se divím, čemu lidé dávají přednost.
    A temné síly? Já si myslím, že dost lidí otevřelo oči a probudili se. Taky jsem měla obavy, aby nebylo pozdě. Ale na druhou stranu, jestli se tak má stát, tak se stejně stane. Zřejmě   záleží  na nás.  Asi to chce trpělivost.

    OdpovědětVymazat
  2. [1]: Poslední dobou na mě prostě padnul nějaký pesimizmus...

    OdpovědětVymazat
  3. Vážně trefné zamyšlení nad lidským pokrytectvím. Přesně jsi se trefila i do toho, co trápí mě (devastace přírody, mizení ptáků, nemocné děti). Nějaká hořící katedrála nikoho nezachránila...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář