17. prosince 2020

Adventní kalendář 2020 (17. 12.) - Heavymetalové vánoce

Minulá povídka byla trochu delší. Teď bych naopak zveřejnila něco krátkého. Například drabble. Což je taková „povídka“ která má přesně sto slov. Otázka je, zda to čtenáře uspokojí. Já jsem tedy zatím zkoušela jen tripple drabble, které má tři sta slov. Při tom se můžu jinak rozšoupnout. 
Je vlastně fajn napsat něco tak rychlého. Že mě to nenapadlo dřív? Na adventní kalendář by to stačilo. A já se tu morduju s romány, které nejdou pod čtyři tisíce slov. :-)

Takhle to už chodí. V práci vám od rána do odpoledne v rádiu hrají popové novinky letošního roku, popřípadě disko hity osmdesátých let. A čím déle to posloucháte, tím více vám vadí, že dvakrát i třikrát denně slyšíte tu samou píseň. Teď v zimě je to ještě horší, protože každou chvíli zpívají „Vánoce na míru“ a „Venku je na nule“ Máte z toho tik v oku. Zkrátka tyhle songy nemůžete ani cítit a přeladit je nemůžete. Kolegyně by nadávala.
O to blaženější je ale chvíle, kdy přijdete domů a na starém CD přehrávači pustíte Heavy metal christmas od Twisted sister.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář