24. srpna 2022

Design 19 - Nad mraky 2

Zdravím, milí čtenáři.Tak se po víc jak roce a půl stalo, že mám nový design. Ten předchozí byl držák, že jo? Ale asi přišel čas ho změnit. Jako by mi nastala nějaká nová životní etapa. Jako by jsem se zase překlenula přes nějakou vnitřní temnotu a teď bude zase nějakou dobu klid. 

Název designu: Nad mraky 2
Datum vytvoření: 24. srpna
Vyroben pro: https://raja-luthriela.blogspot.com


Ale řeknu vám. Nebylo to nic jednoduchého. Mořila jsem se s tím neuvěřitelně dlouhou dobu. Měla jsem vážný problém se záhlavím. Ať to člověk zaonačil jak chtěl, vždy bylo šejdrem. Vyřešila jsem to nakonec tak, že záhlaví nemám žádné. Jinak to prostě nešlo. Víte, za to desetiletí, co jsem existovala na blog.cz jsem se zvládla tak zdokonalit, že když jsem měla nápad, design byl vytvořený a nastavený během chvíle. Pokud jsem si ovšem neusmyslela nějakou novotu. Ale na téhle platformě tvořím designy nerada. Člověk má prostě jasnou představu, jak by to mělo vypadat a ono to nejde. Takže zkrátka mám ještě co dohánět.

Původně měl tento vzhled vypadat úplně jinak. Měla jsem dvě verze. jeden tmavě modrý s vesmírným pozadím a jeden s mořem. Ale tvorba mě tak znechutila, že jsem se ani na jedno nemohla už ani podívat. A tohle je ta třetí konečná verze.

Tento Design jsem nazvala Nad mraky 2, protože mi silně připomíná toto. Ale jsou to zase jiné mraky.

Vlastně ani nevím, jak dlouho tu tento vzhled vydrží.  sice celkem líbí, ale jak říkám, není to úplně to, co jsem chtěla na prvopočátku. Neobráží to na 100% stav mé duše. Ale co, stejně musím trénovat, aby mi příště to tvoření nedělalo takové potíže. Až budu znát všechny ty fígle...

A co myslíte vy? Dá se na to aspoň koukat? 


5 komentářů:

  1. Je prostě doba na nové vzhledy :-D Je to takové klidné, příjemné, mně se to líbí :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mi chybi z blog.cz designovani blogu, cloveku to stacilo narezat a vlozit do nastaveni. Bohuzel, u blogspotu to vyhrava clovek, co umi kodovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Což design člověk může udělat i bez kódování.Ale když chci přidat nový odkaz do menu, to aby to tři hodiny luštil.

      Vymazat
    2. Ja si hodne v kodovani delam mezery, abych se v odkazech vyznala (pokud je to delane pres HTML).

      Vymazat

Děkuji za komentář