25. listopadu 2022

Poslední hřejivé slunce

Zdravím, drazí čtenáři. Dnes tu pro vás vám fotky, které jsou sice z podzimu, ale stále se na nich vyskytuje sluníčko. A opět jsou ze dvou různých dnů.

První je z 21. září. Ten večer byly takové žluté mraky. To se jen tak nevidí.  Západy slunce barví oblohu do všelijakých odstínů. Ale tahle barva je dost zlověstná. Není-liš pravda?


A teď se společně přesuneme k procházce ze 6. listopadu. Tehdy už nebylo kdoví jak teplo. Přesto si člověk připadal skoro jako na jaře. Ale když se chcete projít, je to takhle ideální. Pořád to ještě bylo docela fajn. 


Vlastně člověka skoro až překvapuje, jak je ještě krajina na počátku listopadu zelená. Toto je foceno proti slunci. Ne vždy je to dobrý nápad. Někdy to udělá zajímavé efekty. Jindy je to bída. Jako je třeba tento případ. Ale jinak je to pěkný výhled. 


A nakonec tu máme náš potůček. Či spíš stoku, co teče z jednoho rybníka do druhého. Fotografuju ji tak nějak průběžně, a tak můžu pozorovat a hodnotit, jak se mění v průběhu roku. A vlastně i v průběhu let. 

4 komentáře:

  1. Hezké fotky! Moc ráda fotím západy slunce (východy nestíhám :DD) V Budějovicích rozkvetly stromy! Letos už potřetí (na jaře 2x, to jsem se hodně divila)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za pochvalu designu, ale patří to sem https://wangjiho-zakouti.blogspot.com/2022/05/vase-vzkazy.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsme vždy měla za to, že v listopadu už krajina vypadá trochu jinak, ale velmi zajímavé fotografie a i hezky popsané :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář