9. května 2023

Design 20: Dotek Pandorie

Zdravím, milí čtenáři. Abych pravdu řekla, podobný design jsem měla v plánu udělat už delší dobu. Vlastně ještě v době, než blog.cz definitivně zemřel. Navždy bude v mém srdci. V tu dobu už ale by bylo děsně vysilující nějaký nový vzhled nastavovat. 

A pak jsem se byla nucena přestěhovat na blogspot. Po tomto procesu jsem pak během let přeměnila čtyři kabáty. Jeden růžový provizorní, který jsem tak nějak spatlala hned na začátku a nikdy se nedočkal svého vlastního článku. A pak se mi vystřídala dvě obláčková období a dokonce i jedno černé. Vždycky bylo něco aktuálnějšího, než "Dotek Pandorie". 

Název designu: Dotek Pandorie
Datum vytvoření: 9. května
Vyroben pro: https://raja-luthriela.blogspot.com

A teď by bylo fajn, kdybych osvětlila, co vlastně znamená slovo "Pandoria". Je to mystická, tajemná země ve hře Starshine, do které se lze dostat skrze magický portál. Je to krásný svět. Pro člověka však příliš nebezpečný. Ale už uběhlo hromada let, co jsem to hrála naposledy. Snad v roce 2010? Hra má čtyři díly. My máme jen tři. Byla to hra po holky, ve které se jezdilo na koních, hledaly se různé předměty a bojovalo proti temným silám. A vím, že část třetího dílu se odehrávala právě v Pandorii. 

Tento design vlastně s Pandorií nemá společného nic, než barvu, kterou jsem si po celá léta uchovávala v paměti. Je to růžová nebo fialová? Já potřebovala přesně tenhle odstín na pozadí, ať už se jmenuje jakkoliv. 


A ještě jedno překvapení. Tento oddělovač z minulého článku patří k tomu. 


4 komentáře:

  1. Pěkný design, ale vím že umíš i mnohem lepší 💓💕💞

    OdpovědětVymazat
  2. tajemné :) a vypadá to jako fialková :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se ten design líbí hodně :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Je to fajn změna, ale přiznám se, že mě se víc líbil ten původní :D To však bude tím, že fialovou a růžovou moc ráda nemám xD Jinak jsem si při pohledu na pozadí vzpomněla na jeden z dílůRafaelovy školy, který je tuším ve velmi podobném odstínu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář